Om oss

Om Borås Rörläggeri

Vi på Borås Rörläggeri AB är ett företag som har varit verksamma inom branschen sedan 1998. Vi är baserade i Borås med omnejd och genom åren har vi utfört allt från stora entreprenader till mindre jobb såsom installationer av värmepumpar till ren service. Vi är stolta över att alla våra montörer innehar Yrkescertifikat, vilket garanterar att våra kunder alltid får högsta möjliga kvalitet på vår service.

Vi erbjuder en rad olika VVS-tjänster, inklusive reparation av läckande rör, stopp i avlopp, byte av kranar samt service och byten av radiatorer. Våra badrumsrenoveringar är mycket uppskattade av våra kunder och vi utför både större projekt åt byggföretag samt mindre jobb såsom installation av duschar, badkar, handfat och kranar.

Vi är också experter på installation av värmepumpar, vattenreningsfilter och annan VVS-utrustning, och vi erbjuder alltid högsta möjliga kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi tror på att alltid ge våra kunder den bästa möjliga servicen och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er med era VVS-behov.

Kontakta oss