Tjänster

VSS

Vi installerar olika typer av värmepumpar. Vi ser till att du får relevant informationom vilken typ av värmepump som passar för dina behov och installerar den på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder också installation av vattenreningsfilter.

Utöver dessa tjänster erbjuder vi även andra VVS-tjänster såsom reparation av läckande rör, stopp i avlopp, byte av kranar och service av radiatorer. Vi har ett team av erfarna och certifierade montörer som är utrustade med den senaste tekniken och kunskapen för att lösa alla dina VVS-problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Kontakta oss

Industri

Borås Rörläggeri AB är också specialiserade inom industriella processystem.

Vårt erfarna team av montörer utför alla arbeten inom industriella processystem. Vi arbetar med högsta standard och kvalitet för att minimera driftstopp och säkerställa en smidig och pålitlig verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet. Vi är redo att ge dig den expertis och högkvalitativa service som du förtjänar.

Kontakta oss

Service

Borås Rörläggeri AB är det självklara valet när det kommer till service för ditt VVS-system. Vi erbjuder snabb reparation av läckande rör, oavsett om det är en synlig eller dold läcka. 

Vi hjälper också till vid stopp i avlopp. Vi kan hjälpa till med att identifiera och åtgärda stoppet, oavsett hur stort eller litet problemet är. 

Installation och byte av alla typer av kranar är en annan av våra expertiser. Vi erbjuder också reparationstjänster vid droppande eller ej fungerande kranar.

Vi utför service och byten av radiatorer. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökning och reparation till installation eller byte vid behov.

Med vår hjälp kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell servicetjänst för dina VVS-problem. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina behov.

Kontakta oss